Jezik:

Naš tim

Marija

Edukatorka nenasilne komunikacije, novinarka, pisac, večni optimista i ljubitelj muzike, knjiga i ljudi, a posebno dece. Posvećena je kreiranju društvenih promena koje će sadašnjim i novim generacijama obezbediti lepši život bar u nekom mikro okruženju, kao i pružanju podrške ljudima da pronađu u sebi onu esecijalnu dobrotu i hrabrost koju svako od nas poseduje.

Aleksandra

U životu je važno izabrati da radiš ono što te najviše raduje. Ja sam izabrala da radim sa decom.

Tamara D.

Novinar po zanimanju, optimista po opredeljenju. Veruje u bolje sutra, kom doprinosi svako od nas danas. Kako bismo učinili da ovaj svet bude bolje mesto za život, Tamara smatra da treba pratiti decu, jer ona znaju kako, a mi smo tu da ih na tom putu podržimo!

Tamara J.

Učiteljica, sociolog, turista, autostoper, rejver i jos mnogo toga. Živa knjiga sa puno strana i porukom da je različitost začin života koje se ne treba plašiti. Veruje da je tolerancija put ka ličnoj slobodi.
Trenutno je zaposlena kao učiteljica u osnovnoj školi. Uživa u poučavanju, interakciji sa učenicima i razvijanju međunarodne saradnje škole. Autor je i koordinator dva Erazmus+ projekta u oblasti obrazovanja.

Vladimira

Dugogodišnja novinarka koja podržava profesionalnost, etičnost i inovacije u medijima, voli digitalno doba i bori se za unapređenje ljudskih i manjinskih prava kroz kanale nenasilne komunikacije i kreativni pristup temama.

Danijela

Stalno se obrazuje da bi se mogla baviti obrazovanjem. Principe neformalnog obrazovanja poštuje i ceni. Nasilje smatra odrazom nemoći i slabosti. Iako je dobro obavešteni optimista nije postala pesimista. Volela bi da voli sve i razume svakog. Kao lingvistkinja pažljivo bira šta čita, i još pažljivije piše. Otima se trendovima i nametnutim i lažnim vrednostima. Okreće se i raduje dobrom i suncu.