Jezik:

DIGITALNI BUKVAR NENASILNE KOMUNIKACIJE ZA SVE

 

 

 

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja DOR CENTAR, udruženje koje je posvećeno radu s decom i roditeljima na temu širenja nenasilja, edukacije o nenasilnoj komunikaciji, na današnji dan je pripremilo jedan divan poklon.

 

Za sve zainteresovane delimo besplatnu publikaciju BUKVAR NENASILNE KOMUNIKACIJE. Bukvar možete preuzeti na našem sajtu u okviru odeljka aktivnosti i publikacije. Budite slobodni da podelite svima i kome god mislite da bi ova publikacija bila značajna.

 

Ukoliko ste zainteresovani da nas podržite možete to uraditi putem donacije u iznosu koji god vi smatrate da je adekvatan. Detalji kako da izvršite donaciju nalaze se na linku 

UNUTAR BUKVARA

 

 

Knjiga „Bukvar nenasilne komunikacije“ o osnovnim pojmovima i situacijama koje objašnjavaju nenasilnu komunikaciju kroz 30 slova azbuke.

Interaktivna publikacija “Bukvar nenasilne komunikacije” je prvenstveno namenjena roditeljima i deci, ali isto tako i kao edukativna “alatka” za učitelje i vaspitače u školama i vrtićima.

 

“Na izradi Bukvara bili su uključeni i odrasli i sama deca što donosi dodatnu vrednost, a osnovna ideja je da koristeći Bukvar roditelji budu u mogućnosti da se sami upoznaju i da objasne deci pojedine reči i pojmove važne za nenasilje, kao i da odigraju igre koje se nalaze u publikaciji”, izjavila je jedna od autorki i edukatorka ispred DOR CENTRA Marija Belić-Bibin.

 

Ukoliko ste zainteresovani za naše edukacije, radionice i predavanja možete nas kontaktirati putem kontakt forme